Martin Teffer

foto

Martin Teffer (1965, Amsterdam) maakt interieurs op maat met als specialiteit keukens en (garderobe)kasten. Desgewenst geeft hij interieur,- en ontwerpadvies.

 

Alles is maatwerk, met uw wensen als uitgangspunt. Er is een ruime keus aan topkwaliteit materialen en (inbouw)apparatuur. Veel stijlen zijn mogelijk, van jaren ’30 tot strak en modern.

 

‘Betrokkenheid, heldere communicatie en persoonlijk contact gedurende het hele proces zijn in mijn ogen de sleutel tot een succesvolle samenwerking’.

 

Zijn vakmanschap in combinatie met een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen, maakt dat u een uniek en origineel product krijgt. Met aandacht voor detail en passie voor het ambacht streeft Martin naar een perfect eindresultaat met een hoog serviceniveau voor een scherpe prijs.

 

Neem gerust contact op om vrijblijvend een afspraak te maken. voor referenties of als u een locatie wilt bezichtigen. U bent uiteraard ook van harte welkom in het atelier in Haarlem.

 

‘Ik heb dankbaar werk; ik mag mensen blij maken met een mooi product voor hun huis en ik geniet elke keer opnieuw van het ‘wow-moment’ van de klant als het af is’.